X-MAS SPIRIT

διακόσμηση θέμα εβδομάδας - X-MAS SPIRIT

ΟΙ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Πάντα έλεγα ότι η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση θέλει μερικές γρήγορες ιδέες  και απλά πράγματα για να μην χάνουμε ατέλειωτο χρόνο και ενέργεια που σίγουρα είναι καλλίτερα να την διοχετεύσουμε στους καλεσμένους μας. Γιά να το πετύχουμε αυτό, πρέπει κάποιες κινήσεις μας να ειναι καθιερωμένες. Κεριά  στο κεντρικό τραπέζι του σαλονιού μας τα οποία δίνουν μια πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα στο δωμάτιό, σειρές από πέρλες , ασημένια αστέρια, πλουμιστά φτερά, χρυσές μπάλες,κλαδιά, γκι και ου σε οποιαδήποτε επιφάνεια του καθιστικού μας. Τοποθετήστε φρέσκα λουλούδια στα βάζα σας και χρησιμοποιήστε οτιδήποτε σας εμπνέει και σας φτιάχνει τη διάθεση. Οι φιόγκοι  δίνουν μια εορταστική νότα  και οι κορδέλες που θα επιλέξετε πρέπει να συντονίζονται  με την υπόλοιπη διακόσμηση σας. Δέστε  εντυπωσιακές κορδέλες  και τούλια στη πλάτη της  καρέκλας. Στολίστε την βάση από τα κηροπήγια  με φωτάκια, βάλτε  στα φυτά μπάλες, στα παράθυρα στεφάνια, γιρλάντες στην σκάλα και στις κουρτίνες και κρεμάστε εντυπωσιακές φούντες στα πόμολα. Σκορπίστε πορτοκάλια με γαρύφαλλα και ξύλα κανέλας σε κάθε σημείο του σπιτιού. Συμπληρώστε με τα απαραίτητα γλυκίσματα, με αφράτα μπισκότα, γλυφιντζούρια και παραδοσιακούς κουραμπιέδες και μελομακάρωνα. Και για ένα διακριτικό άρωμα στον χώρο βάλτε φλούδες από λεμόνι στον ζεστό φούρνο και αφήστε την ευωδιά των εσπεριδοειδων να πλημμυρίσει τον χώρο.. Μπορείτε να δείτε μερικές ιδέες στις παρακάτω εικόνες, αλλά αφήστε την φαντασία σας και το προσωπικο σας γούστο για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Άλλες ιδέες διακόσμησης εδώ.

Λεζάντα: Τοποθετήστε μπροστά από την μπαλκονόπορτα δύο μεγάλα στεφάνια με στολίδια. Θα διακοσμήσουν το εσωτερικό του σπιτιού σας  και θα δίνουν μια όμορφη εικόνα στα παράθυρα από την έξω πλευρά τους.

Φωτ. Shutterstock images

ΑΧ ΕΛΑΤΟ.
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΥΡΑ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΩΡΑ

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ;

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

CLASSIC STYLE

Φωτ.Shutterstock Images

Η γρήγορη εποχή που ζούμε, η ανάπτυξη της τεχνολογίας και η έλλειψη χρόνου  μας οδηγούν σε μια...

ΑΜΒΙΕΝΤΕ

Έκθεση Ambiente

Από τις 7 έως τις 11 Φεβρουαρίου η Διεθνής Έκθεση καταναλωτικών αγαθών...

MY SIXTIES

Φωτ.Shutterstock Images

Σπίτια που ισορροπούν ανάμεσα στα στιλ 50ς και 60ς  μας δίνουν μια λουσάτη εκδοχή αυτών των δύο...

SIMPLE STYLE

Φωτ. Shutterstock images.

Η απλότητα σε μια εποχή υπερκορεσμού είναι προυπόθεση του ευ ζην. Ένα ήρεμο περιβάλλον με minimal άποψη...

MAISON FLOTTANTE

Φωτ. Paul Tahon/ Bouroullec

Οι αρτίστες είναι «φευγάτες» προσωπικότητες και η σταθερότητα λογίζεται σαν μια συμβιβαστική λύση. Η αέναη...

SO SIMPLE

Φωτ.: Studio Phobia

H αρχιτεκτονική και η σωστή εφαρμογή της είναι αυτή που εξασφαλίζει ποιότητα ζωής και αναβάθμιση της...

Gmag ΘΕΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

+ ideas

Πάντα έλεγα ότι η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση θέλει μερικές γρήγορες ιδέες  και απλά πράγματα για να μην χάνουμε ατέλειωτο χρόνο και ενέργεια που σίγουρα είναι καλλίτερα να την διοχετεύσουμε στους καλεσμένους μας.

ΤΙ ΑΡΕΣΕΙ...