ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

διακόσμηση θέμα εβδομάδας - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

SOAP ADDICTS

ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΜΑΣ!

DIMITRIS KESSANIDIS

EVAGELIA KOLLIA

GIORGOS PAVLIDIS

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Δευτέρα, 19/12, Τρίτη, 20/12 και Τετάρτη, 21/12
Ώρες:16.00 - 22.00.
Από το παζάρι, ASH IN ART BAZAAR ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ SOAP ADDICTS:
Λαχούρη 1 & Ηρακλέους 10, Κυνοσάργους 11743, Αθήνα
ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ-FIX(Έξοδος Καλλιρόης)
210 9216890

Τo  Gmag  σχεδίασε το τέλειο δώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας! Χειροποίητα σαπούνια, από την Ειρήνη Δεληγεώργη, με φυσικά υλικά που εκπλήσσουν με τα μαγευτικά τους αρώματα, τα πρωτότυπα σχέδια τους και τις ευεργετικές τους ιδιότητες για το πρόσωπο και το σώμα. Τρείς τυχεροί θα κερδίσουν μια γιορτινή συσκευασία με χειροποίητα σαπούνια από γλυκερίνη και αρωματικά έλαια.  Οι τυχεροί θα αναδειχτούν με κλήρωση μέσα από την σελίδα μας του Facebook.

http://www.facebook.com/Gmag.gr

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, αρκεί να κάνετε like και Share στους φίλους σας στην σελίδα μας το post του διαγωνισμού. Οι τυχεροί θα αναρτηθούν στις 17/12 στο facebook και στο site μας. Τα δώρα σας, θα παραλάβετε οι ίδιοι τις καθορισμένες ημερομηνίες και ώρες με επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτοτητας.

Το δώρο περιέχει: Celtic Addict:   Σαπούνι γλυκερίνης με αρωματικό έλαιο Άλυσσο. Xmas Snowflake : Σαπούνι γλυκερίνης με αρωματικό έλαιο Έλατο και καλλυντικό glitter δέρματος της Kryolan. Xmas Star:  Σαπούνι γλυκερίνης με αρωματικό έλαιο Έλατο και καλλυντικό glitter δέρματος της Kryolan. 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΩΡΟΥ ΜΟΝΟ: Δευτέρα, 19/12,  Τρίτη, 20/12 και Τετάρτη, 21/12
Ώρες:16.00 - 22.00.
Από το παζάρι, ASH IN ART BAZAAR ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ SOAP ADDICTS:
Λαχούρη 1 & Ηρακλέους 10, Κυνοσάργους 11743, Αθήνα
ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ-FIX(Έξοδος Καλλιρόης)
210 9216890

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.

Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της Gmag, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού. Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 13/12 έως τις 17/12. Η ανάδειξη ΤΟΥ  ΤΥΧΕΡΟΥ θα πραγματοποιηθεί την 17/12 στα γραφεία της Gmag , η οποία έχει την ευθύνη της κλήρωσης, επί της Καλλιδρομίου 44, Εξάρχεια, ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί). O νικητής του διαγωνισμού, θα αναρτηθεί στο site και στη σελίδα μας στο facebook αμέσως μετά την κλήρωση και μέχρι τις 21/12.  Τα δώρα σας, θα παραλάβετε οι ίδιοι με επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτοτητας.ΜΟΝΟ: Δευτέρα, 19/12,  Τρίτη, 20/12 και Τετάρτη, 21/12. Ώρες:16.00 - 22.00. Από το παζάρι, ASH IN ART BAZAAR ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ SOAP ADDICTS: Λαχούρη 1 & Ηρακλέους 10, Κυνοσάργους 11743, Αθήνα. ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ-FIX(Έξοδος Καλλιρόης). Τηλ. 210 9216890. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ. Το δωρο δεν μεταβιβαζεται, δεν ανταλάσσεται και ισχύει μόνο για τις καθορισμένες ώρες και ημέρες.
Η Gmag δικαιούται να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τους διαγωνισμούς για σπουδαίο λόγο. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωµα και την ευχέρεια να ακυρώσει συμμετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες τους. Η δε συμμετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς η συμμετέχουσα να διατηρεί το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αμφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.

Christmas present

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ;

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

CLASSIC STYLE

Φωτ.Shutterstock Images

Η γρήγορη εποχή που ζούμε, η ανάπτυξη της τεχνολογίας και η έλλειψη χρόνου  μας οδηγούν σε μια...

ΑΜΒΙΕΝΤΕ

Έκθεση Ambiente

Από τις 7 έως τις 11 Φεβρουαρίου η Διεθνής Έκθεση καταναλωτικών αγαθών...

MY SIXTIES

Φωτ.Shutterstock Images

Σπίτια που ισορροπούν ανάμεσα στα στιλ 50ς και 60ς  μας δίνουν μια λουσάτη εκδοχή αυτών των δύο...

SIMPLE STYLE

Φωτ. Shutterstock images.

Η απλότητα σε μια εποχή υπερκορεσμού είναι προυπόθεση του ευ ζην. Ένα ήρεμο περιβάλλον με minimal άποψη...

MAISON FLOTTANTE

Φωτ. Paul Tahon/ Bouroullec

Οι αρτίστες είναι «φευγάτες» προσωπικότητες και η σταθερότητα λογίζεται σαν μια συμβιβαστική λύση. Η αέναη...

SO SIMPLE

Φωτ.: Studio Phobia

H αρχιτεκτονική και η σωστή εφαρμογή της είναι αυτή που εξασφαλίζει ποιότητα ζωής και αναβάθμιση της...

Gmag ΘΕΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

+ ideas

Δώρα, δώρα, δώρα!

Πλησιάζουν Χριστούγεννα και το Gmag  

χαρίζει  δώρo σε τρεις τυχερούς, μια γιορτινή συσκευασία με χειροποίητα σαπούνια Soap Addicts!

ΤΙ ΑΡΕΣΕΙ...