ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Διακόσμηση deco θέμα περιοδικό lifestyle σπίτι και προϊόντα eshop ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Στολίστε τα βάζα σας με κλαριά και ζωγραφισμένα αυγά. Μια  καταπληκτική και εύκολη Πασχαλινή ιδέα διακόσμησης για το σπίτι.

Τα πασχαλινά αυγά, είναι άλλο ένα σημαντικό στοιχείο της διακόσμησης αυτή την εποχή. Εντυπωσιακές συνθέσεις με λουλούδια και πολύχρωμα αυγά, μέσα σε όμορφα καλάθια, μπορούν να γίνουν στοιχεία διακόσμησης στην κάθε γωνιά του σπιτιού σας.. Βάλτε και τα παιδιά σας μέσα σ’ αυτό το παιχνίδι. Μιλήστε τους για το αυγό, που συμβολίζει τη γονιμότητα και την φύση, μιλήστε τους για τα ήθη και τα έθιμα και αφήστε τα να ζωγραφίσουν μαζί σας! Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα τόσο μα τόσο όμορφο και οι αναμνήσεις μοναδικές.

Θα χρειαστείτε αυγά, κατά προτίμηση λευκά και σε διάφορα μεγέθη, ένα πολύ κοφτερό κοπίδι, πινελάκι λεπτό, χρώματα νερού, έναν συνδετήρα, λεπτές κορδέλες στα χρώματα που σας αρέσουν και ένα διάφανο ματ βερνίκι σε σπραυ που θα το βρείτε σε καταστήματα με είδη ζωγραφικής.

Ξεκινήστε με το άδειασμα των αυγών. Με το κοπίδι ανοίξτε απαλά 2 μικρές τρύπες στις άκρες του αυγού και αφήστε το περιεχόμενο να αδειάσει. Θα χρειαστεί να τρυπήσετε με την άκρη του συνδετήρα τον κρόκο για να βγεί και ίσως χρειαστεί να φυσήξετε απαλά από την μια τρύπα ώστε να αδειάσει όλο το περιεχόμενο. Τοποθετείστε τα άδεια αυγά σε νερό που βράζει για λίγα λεπτά και στην συνέχεια απλώστε τα σε πετσέτα να στεγνώσουν.

Αρχίστε να βάφετε από πάνω προς τα κάτω σε σχέδια και χρώματα της αρεσκίας σας. Αφήνετε προσεκτικά να στεγνώσουν σε χαρτοπετσέτα.Έτοιμο! Περάστε μέσα απο την πάνω τρύπα την κορδέλα και ασφαλίστε με έναν κόμπο στην κάτω τρύπα. Κρεμάστε τα στα κλαδιά και δημιουργείστε μια ομορφη σύνθεση για το καθιστικό σας. Επιπλέον μπορεί να είναι το κυρίαρχο διακοσμητικό στοιχείο στο πασχαλινό τραπέζι. Όταν τελειώσουν οι γιορτές φυλάξτε τα προσεκτικά.

Φωτ. Shutterstock images.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ;

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

CLASSIC STYLE

Φωτ.Shutterstock Images

Η γρήγορη εποχή που ζούμε, η ανάπτυξη της τεχνολογίας και η έλλειψη χρόνου  μας οδηγούν σε μια...

ΑΜΒΙΕΝΤΕ

Έκθεση Ambiente

Από τις 7 έως τις 11 Φεβρουαρίου η Διεθνής Έκθεση καταναλωτικών αγαθών...

MY SIXTIES

Φωτ.Shutterstock Images

Σπίτια που ισορροπούν ανάμεσα στα στιλ 50ς και 60ς  μας δίνουν μια λουσάτη εκδοχή αυτών των δύο...

SIMPLE STYLE

Φωτ. Shutterstock images.

Η απλότητα σε μια εποχή υπερκορεσμού είναι προυπόθεση του ευ ζην. Ένα ήρεμο περιβάλλον με minimal άποψη...

MAISON FLOTTANTE

Φωτ. Paul Tahon/ Bouroullec

Οι αρτίστες είναι «φευγάτες» προσωπικότητες και η σταθερότητα λογίζεται σαν μια συμβιβαστική λύση. Η αέναη...

SO SIMPLE

Φωτ.: Studio Phobia

H αρχιτεκτονική και η σωστή εφαρμογή της είναι αυτή που εξασφαλίζει ποιότητα ζωής και αναβάθμιση της...

Gmag ΘΕΜΑ

+ ideas + Μοντέρνο + Τραπεζαρία

ΤΙ ΑΡΕΣΕΙ...