ΧΤΑΠΟΔΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

συνταγές και μενού της εβδομάδας, μαγειρική ΧΤΑΠΟΔΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΑ

ΥΛΙΚΑ: 500γρ. χταπόδι, 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο, λίγο άνηθο ψιλοκομμένο, 1 κρεμμύδι μεγάλο και λίγη κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένα, 1  φλυτζάνι αλεύρι, 100 γρ. τριμμένη φρυγανιά, αλάτι, πιπέρι, αλεύρι για το τηγάνισμα.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράζουμε το χταπόδι να μαλακώσει με τα υγρά του μαζί με λίγο ξύδι και κόκκινο κρασί.Το περνάμε στο μπλεντερ ώστε να τεμαχιστει σε κομματάκια χωρίς να λιώσει. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ζυμώνοντας μέχρι να γίνει αφράτο το μείγμα και να μπορεί να πλάθεται.Πλάθουμε τους χταποδοκεφτέδες και τους περνάμε από το αλεύρι και από τις δυο πλευρές. Τους τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν.

Φωτ. shutterstock images.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ;

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

CLASSIC STYLE

Φωτ.Shutterstock Images

Η γρήγορη εποχή που ζούμε, η ανάπτυξη της τεχνολογίας και η έλλειψη χρόνου  μας οδηγούν σε μια...

ΑΜΒΙΕΝΤΕ

Έκθεση Ambiente

Από τις 7 έως τις 11 Φεβρουαρίου η Διεθνής Έκθεση καταναλωτικών αγαθών...

MY SIXTIES

Φωτ.Shutterstock Images

Σπίτια που ισορροπούν ανάμεσα στα στιλ 50ς και 60ς  μας δίνουν μια λουσάτη εκδοχή αυτών των δύο...

SIMPLE STYLE

Φωτ. Shutterstock images.

Η απλότητα σε μια εποχή υπερκορεσμού είναι προυπόθεση του ευ ζην. Ένα ήρεμο περιβάλλον με minimal άποψη...

MAISON FLOTTANTE

Φωτ. Paul Tahon/ Bouroullec

Οι αρτίστες είναι «φευγάτες» προσωπικότητες και η σταθερότητα λογίζεται σαν μια συμβιβαστική λύση. Η αέναη...

SO SIMPLE

Φωτ.: Studio Phobia

H αρχιτεκτονική και η σωστή εφαρμογή της είναι αυτή που εξασφαλίζει ποιότητα ζωής και αναβάθμιση της...

Gmag [Food] Recipe

ΤΙ ΑΡΕΣΕΙ...