DARHI

Το τοπίο είναι εντυπωσιακό
Εξωτερική όψη του ξενοδοχείου Darhi.
Οι όγκοι και τα χρώματα του κτιρίου ταιριάζουν απόλυτα με τον περιβάλοντα χώρο.
Οι όγκοι και τα ανοίγματα του κτιρίου βρίσκονται σε πλήρη αρμονία.
Η είσοδος.
Τα φωτιστικά δημιουργούν ενδιαφέροντα σχέδια στο δάπεδο και τους τοίχους.
Παιγνίδια με σκιές και φως.
Ακόμη και το τζάκι ακολουθεί το στιλ διακόσμησης της περιοχής.
Πάγκος.
Με θέα προς την όαση.
Η κουζίνα σε εντυπωσιακό μπλε χρώμα.
Η είσοδος στο spa.
Το μπάνιο.
Το χαμάμ, μια γαλάζια αγκαλιά.
Όλη η επίπλωση είναι σχεδιασμένη από τη Matali Crasset.
Ο χώρος αξιοποιείται με άποψη.
Η απόλυτη ηρεμία στα υπνοδωμάτια.

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι αυθεντικά και δημιουργούν μοναδικές εικόνες.
Ιδιαίτερα εντυπωσιακή και η πισίνα.
Το δροσερό πράσινο χρώμα αναζωογωνεί τα εξωτερικά καθιστικά.
Οι ομπρέλες από καλάμι δίνουν το στίγμα τους.
Ο χώρος της πισίνας.
Οι ξαπλώστρες της πισίνας.
Η γωνιά των ερωτευμένων...
Δειλινά με μοναδικά χρώματα.
του ξενοδοχείου.
Οι προσεκτικά διακοσμημένοι χώροι συνθέτουν καθιστικά σε διάφορα τμήματα .
του ξενοδοχείου.
Μοναδικές στιγμές χαλάρωσης σε όμορφους χώρους.
Το patio.
Τα υπνοδωμάτια προς την πισίνα.
Τα υπνοδωμάτια προς την πισίνα.
Τα υπνοδωμάτια προς την πισίνα.
Η επίπλωση του δωματίου είναι προσεγμένη και στην παραμικρή λεπτομέρια.
  • του ξενοδοχείου.
αρχιτεκτονική διακόσμηση

Το Dar Hi είναι ένα σύγχρονο ξενοδοχείο που μας επιτρέπει να ξεφύγουμε από την καθημερηνότητα και να επιστρέψουμε  σε έναν τρόπο ζωής που χαρακτηρίζεται από ισορροπία. Εδώ η τεμπελιά δεν κακοχαρακτηρίζεται και ο κάθε ένοικος μπορεί πραγματικά να καλλιεργήσει την σωματική και ψυχική του ηρεμία. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης Nefta και περιτριγυρίζεται από έναν τοίχο όπως όλα τα παραδοσιακά κτίσματα της πόλης. Ακολουθεί την κίνηση του εδάφους  και εντάσσεται πλήρως στο τοπίο. Είναι σαν ένα χωριό, στα χρώματα της ώχρας και της άμμου, αφιερωμένο στην πνευματική και σωματική ευεξία .

Η ομάδα του ξενοδοχείου έχει αναπτύξη σχέσεις συνεργασίας  με τους ντόπιους. Οι κηπουροί φροντίζουν τα φυτά του ξενοδοχείου που προμηθεύουν όλα τα φρούτα και λαχανικά που καταναλώνονται. Οι μάγειροι προτείνουν και μαγειρεύουν, σε μία ανοιχτή στους πελάτες κουζίνα, τοπικές γεύσεις και απλά πιάτα. Η άποψη του Dar Hi είναι, όχι στην υψηλή γαστρονομία, όχι στα εισαγώμενα προιόντα , όχι σε μία αυθεντική κουζίνα για τουρίστες, αλλά μια αυτοεξυπηρετούμενη τοπική προσέγκιση χωρίς τίποτε το τεχνητό.

Το Dar Hi απέχει 15 λεπτά από το αεροδρόμιο Tozeur και η Nefta είναι η είσοδος στην έρημο της Νότιας Τυνησίας. Η Matali Crasset σχεδίασε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους , έκανε τα αρχιτεκτονικά σχέδια και σχεδίασε όλη την επίπλωση. Στο Dar Hi υπάρχουν τρία διαφορετικά είδη καταλυμάτων: Pill houses, Troglodytes και  Dunes.

Pill Houses

Έχουν μια εκπληκτική θέα. Μερικά βλέπουν πάνω από το πανόραμα της αλμηρής λίμνης και άλλα τους φοίνικες και το ανάγλυφο της περιοχής. Ορισμένα βρίσκονται ψηλά από το έδαφος και άλλα χαμηλά ατην αμμώδη έκταση.

Troglodytes

Είναι δωμάτια φτιαγμένα με τα μικρά τουβλάκια της Nefta, τελείως ανεξάρτητα, με ιδιωτική βεράντα γύρω από μία τετραγωνισμένη περιοχή που έχει έναν μικρό καταράκτη. Εδώ μπορουν να μείνουν παρέες φίλων ή οικογένειες.

Dunes

Οι τρεις τύποι αυτων των καταλυμάτων βρίσκονται στο επίπεδο της άμμου. Είναι σαν ανοιχτοί χώροι που έχει σμιλέψει ο δυνατός αέρας της ερήμου. Η εμπειρία του να ζεις σε έναν τέτοιο χώρο είναι μοναδική. Αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι μέσα σε μια φωλιά στην έρημο. Ο πρώτος τύπος έχει μία loggia με φυσικό φωτισμό και έναν εσωτερικό κήπο. Ο δεύτερος είναι μεγάλος χώρος  με μια εξωτερική βεράντα και ένα μεγάλο παράθυρο στην Nefta. Ο τρίτος είναι και αυτός μεγάλος και φρέσκος με ένα ανεξάρτητο δωμάτιο καιμία θολωτή ξύλινη βεράντα.

Η παραμονή στο Dar Hi είναι πραγματικά μία μοναδική εμπειρία που ολοκληρώνεται με το Dar Hi Bazaar όπου θα ανακαλήψετε μοναδικά εγχώρια  προιόντα ,αρώματα και αντικείμενα που θα σας καταπλήξουν.

www.dar-hi.net